012 göra egna fotbollströjor MajorB

.

Fem klubbar kommer att ha rätt att kvalificera sig varje år, säsongen pågår från augusti till maj.

På söndagen släppte Uefa, engelska fotbollsförbundet, Premier League, Royal Spanish Football Federation, LaLiga, Italian Football Federation och Lega Serie A ett gemensamt uttalande som fördömde planerna. CiaraHein PSG tröja TinaHansl

Chefer från utbrytarklubbarna som sitter i viktiga Premier League -kommittéer inkluderar Bruce Buck från Chelsea och Ed Woodward från Manchester United.Uefa och Fifa slog ut på de föreslagna planerna för 20 -lags utbrytarliga – och föreslog internationella konsekvenser för de individer och lag som går med.

chelsea matchtröja

Vissa chefer kommer att förbjudas att delta i Premier League -möten i framtiden och det skulle göra deras positioner i deras klubbar ohållbara. CiaraHein PSG tröja TinaHansl

Lusten är att straffa individer och inte klubbar eftersom poängavdrag och överföringsembargon skulle kunna skada fansen i de sex klubbarna också.

När det gäller att straffa de sex Premier League -klubbarna som anmälde sig till Super League är detta konsensus bland de andra 14 klubbarna.